Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /var/www/atlas-ellebye.dk/public_html/plugins/system/jch_optimize/jchoptimize/fileretriever.php on line 58

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/atlas-ellebye.dk/public_html/libraries/src/Cache/Storage/FileStorage.php on line 315
Juridisk Atlas

Juridisk Gennemgang

Forebyggelse er bedre end helbredelse og ofte tilmed væsentligt billigere. Dette gælder også indenfor juraens verden. Da Atlas Ellebye Advokater altid stræber efter at være værdiskabende, tilbyder Atlas Ellebye Advokater nuværende og nye klienter Juridisk Atlas.

Vær på forkant med din juridiske fremtid.

Atlas Ellebye Advokater vil meget gerne bistå vores klienter med at være på forkant med klienternes udfordringer og bidrage til, at klienterne udnytter de muligheder, der byder sig nu og i fremtiden.

De juridiske spilleregler har stor betydning for såvel virksomheder som private. Alligevel opleves det alt for ofte, at både virksomheder og private undlader at søge den nødvendige juridiske rådgivning i tide - og desværre ikke så sjældent med ubehagelige overraskelser til følge.

Det siges at være svært at spå om fremtiden, hvilket naturligvis kan være korrekt i nogle tilfælde. Men sandheden er, at det i høj grad kan betale sig at gøre sit bedste for at forudse såvel de juridiske muligheder som de juridiske risici fremtiden bringer. Med den rette rådgivning er dette ikke nødvendigvis så vanskeligt.

Hvad er Juridisk Atlas?

Atlas Ellebye Advokater ser det som en vigtig opgave at være klienternes juridiske atlas. I tråd hermed har vi udviklet konceptet Juridisk Atlas, der netop har til formål at give vores klienter det bedst mulige overblik over såvel klienternes risici som muligheder i et juridisk perspektiv.

Juridisk Atlas kortlægger klientens juridiske problemstillinger og muligheder. Dermed opnår vores klienter et solidt grundlag for at finde den bedst mulige vej frem til opfyldelse af deres behov og målsætninger.

Ved Juridisk Atlas foretages en systematisk gennemgang af de væsentligste juridiske forhold, som netop er relevante for den enkelte klient. Juridisk Atlas tager således altid udgangspunkt i klientens virkelighed og problemstillinger.

Juridisk Atlas foregår ved et personligt møde, hvorunder alle relevante, væsentlige punkter gennemgås. Der kan samtidig indgås aftale om en skriftlig rapportering af de konklusioner, som denne gennemgang giver anledning til.

Pris:

Prisen for Juridisk Atlas har vi valgt at fastsætte attraktivt og således, at prisen ikke bør være en hindring. Prisen afhænger af virksomhedens størrelse og oplyses altid gerne på forespørgsel.

Læs mere om Juridisk Atlas til virksomheder her og til private her.

Logo NEGATIV

Odense: Østre Stationsvej 43 · DK-5000 Odense C · Tel. +45 66 12 03 03  · CVR nr. 30 78 63 43 · Mail: info@atlas-ellebye.dk